Am sa incerc sa pun massuri shi chestii amuzante cat mai multe pe acest poll
NR 1
"2 fete de 11 ani mergeau pe plaja. Se intalnesc cu un pedofil care ii spune uneia dintre ele: - Daca iti dau o ciocolata iti dai bluzita jos? - Da nene. Si se conformeaza. - Daca iti dau o cutie de bomboane iti dai si fustita jos? - Bine nene. Si din nou se conformeaza. - Daca iti dau si niste acadele iti dai si sutienul jos? - Da nene. La care cealalta plictisita: - Hai sa mergem ca pana te f*** asta dai in diabet "
NR 2
"astazi la ora xxx domnul Guta nicolae a murit in chinuri groaznice...toti baietii ce poarta gel in freza si abtipilde pe obraz, pantofi cu cioc de rata, haine stramte din nylon si toate fetele care se f** cu necunoscuti si au picioarele mai indepartate dekt turnul eiffel ce au avut mai multe pers inauntrul lor dekt cel mai vechi metrou din romania, ce sufera de mania datului din buci si buric...poarta doliu si plang cu lacrimi de crocodil la mormantul cu turle al acestuia odihneasca'se in m****m***...alaturi de cainele sau Fifi si pestisorul lui Salamjr. daca esti antimanelist trimit msj'ul mai departe oricum manestii nu stie sa citeasca "
NR 3
"colegutzii mei dragi ati gasit vreo ceva pe net legat de tema la romana?? eu n-am gasit nimik asha ii zic maine ca nu am gasit nici un referat pe net si n-am putut sa imi fac tema - Disperat omul..."
NR 4
"Ce fain ar fii daca la mate am invata sa socotim cati avem in lista la romana sa le citim numele la istorie sa invatam cele mai vechi iduri la muzica sa invatam cantecul yahoooului la engleza sa citim instructiunile la franceza sa vb cu francezi la sport sa ne antrenam la butonat la geografie sa invatam in ce zona se afla cel mai mare grup de messengeristi si la religie sa invatam cat de sfint este yahoo-ul"
NR 5
"Daca femeia pe care o iubesti te-a inselat si-ti vine sa te arunci de pe balcon, adu-ti aminte ca ai coarne, nu aripi, boule!"
NR 6
Urasc massurile de orice fel, mai ales ca aveam doua disperate kre ma turbau q ele. Am primit 56 de massuri q buna/pa intr-o sg zi!! Aqm:
"Dia, dak eshti pe mess, da buzz"(?!) Do I look like god damned Dia to you???
"Il cunoashteti pe Sessho?"Do i look like I care??
"Adaugatzi id-ul lui X, k e fata de treaba"
"Mai dati-mi add, ca am putini in lista"(Get a life!!)
"Care sunteti offline, dati buzz"
NR 7
"cine e prost?sa-mi dea buzz sa vb cu el"
"o sa ma omor,cine doreste asta sa dea buzz"
dupa 1 minut
"am primit 40 de buzzuri..ma duc sa imi tai venele..adio lume"
mai puneti shi voi